|
|
 


   
  Financiële administratie
  Loonadministratie
 
 
  Opstellen jaarrekening
  Fiscale dienstverlening (aangiftes)
  > Fiscaal Service Abonnementen
  Fiscale advisering
  Overige advisering
   

 

 

 Fiscaal Service Abonnementen

Voor de aangifte inkomstenbelasting bieden wij een aantal Fiscaal Service Abonnementen aan. U kiest het product dat het beste aansluit op uw behoeften en u ontvangt van ons een overzicht van de gegevens die wij nodig hebben voor de aangifte. Nadat u ons deze gegevens verstrekt heeft verzorgen wij de aangifte. De aangifte en een fiscaal rapport voor uw eigen administratie ontvangt u retour.

Particulieren:
Fiscaal Service Abonnement (FSA)
Op basis van door u aan te leveren fiscale stukken wordt de aangifte inkomstenbelasting verzorgd. Dit product is geschikt voor particulieren.

Eenmanszaak:
Fiscaal Service Abonnement  Basis (FSA-basis)

De door uzelf verzorgde boekhouding in een boekhoudpakket met als uitkomst een voorlopige balans, winst- en verliesrekening en overzicht van grootboekmutaties van uw eenmanszaak zonder personeel, wordt door ons gecontroleerd en afgesloten. Vervolgens maken wij de jaarrekening. Zo bent u er zeker van dat uw ondernemingsresultaat is vastgesteld op basis van fiscale en wettelijke eisen. Vervolgens wordt de aangifte inkomstenbelasting verzorgd.

Eenmanszaak:
Fiscaal Service Abonnement Plus   (FSA+)

Op basis van de door uzelf bijgehouden specificaties in een spreadsheet stellen wij de balans, winst- en verliesrekening samen van uw eenmanszaak zonder personeel. Dit kan alleen bij een zeer beperkte omvang van de administratie. Op basis van de door ons samengestelde balans en winst- en verliesrekening wordt de jaarrekening gemaakt. Ook hier heeft u de zekerheid dat het ondernemingsresultaat is vastgesteld op basis van de fiscale en wettelijke eisen. Vervolgens wordt de aangifte inkomstenbelasting verzorgd.

Eenmanszaak:
Fiscaal Service Abonnement Totaal   (FSA-totaal)

De volledige verzorging, controle en afsluiting van uw boekhouding (eenmanszaak zonder personeel) wordt door ons uitgevoerd. Vervolgens wordt de aangifte inkomstenbelasting verzorgd.

BV met één medewerker:
Fiscaal Service Abonnement DGA   (FSA-dga)  

De volledige verzorging, controle en afsluiting van de boekhouding van uw management- of beheer BV, opstellen van de jaarrekening, aangifte vennootschapsbelasting, aangifte inkomstenbelasting, eventuele dividendbelasting, publicatiestukken en notulen worden door ons uitgevoerd voor een vooraf overeengekomen prijs.

Eenmanszaak en besloten vennootschap met personeel:
Fiscaal Service Abonnement Onderneming   (FSA-ond )

De volledige verzorging, controle en afsluiting van uw boekhouding (eenmanszaak of besloten vennootschap mét personeel) wordt door ons uitgevoerd. Vervolgens worden de aangiftes vennootschap- en/of inkomstenbelasting verzorgd.


Meer informatie en prijzen
Voor meer informatie over onze Fiscaal Service Abonnementen en prijzen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.